Alles is beter met een strik erop

CYBEX introduceert haar nieuwste modecollectie met designicoon JEREMY SCOTT

High-end modeontwerp ontmoet moderne speelsheid. Sterontwerper Jeremy Scott werkt voor de vierde keer samen met CYBEX, de Duitse pionier op het vlak van babyartikelen. Jeremy Scott, creative director bij het modehuis Moschino, verrast ons opnieuw met de exclusieve PETTICOAT-editie, die puur plezier, vreugde en geluk uitstraalt.

Een selectie producten uit de CYBEX-collectie zijn verkrijgbaar in dit sensationele ontwerp.

 

Vreugde, geluk en een glimlach alom - dat is waar de nieuwe en exclusieve editie met modeontwerper Jeremy Scott als geen ander voor staat. Voor de vierde keer laat het Amerikaanse icoon zijn unieke visie los op de wereld van babyproducten. Kinderwagens, autostoelen en luiertassen komen in een levendig en cool ontwerp dat bruist van energie.

"Ik hou van creativiteit en verschillen, wat je ook ontwerpt - kleding, auto's, podiumkostuums voor popsterren of kinderwagens. Ik hou van het idee dat het een deel van iemands leven wordt," zegt Scott, die de passie en visie achter PETTICOAT perfect verwoordt. Scott heeft zich voor de nieuwe collectie voornamelijk laten inspireren door alle moderne ouders die een actief en blij leven leiden. Ze hebben een voor een recht op een ontwerp dat hun persoonlijkheid, stijl en pure coolheid weerspiegelt.

De nieuwe modecollectie PETTICOAT komt in een motief met polkadots in alle maten. Polka Dots and Moonbeams, de eerste hit van de legendarische muzikant Frank Sinatra, bracht hulde aan het geliefde designelement. Polkadots zijn al meer dan een eeuw populair in de popcultuur en de mode. In de PETTICOAT-collectie huppelen witte polkadots over een prachtige rode stof – het zal niemand ontgaan, waar je ook gaat. De witte stippen lijken te dansen op de levendige stof – waardoor het ontwerp lijkt te wisselen. Bij elke blik ontdek je een nieuw patroon, terwijl je volledig opgaat in het ontwerp. De kers op de taart is ongetwijfeld de grote strik, een uitdrukking van puur geluk die binnen enkele seconden gezichten doet oplichten. De strik brengt de speelsheid van deze exclusieve editie perfect tot uiting.

Waarom? Omdat "alles beter is met een strik erop!”

PETTICOAT omvat de PRIAM Seat Pack en de PRIAM LUX Carry Cot, evenals de MIOS Seat Pack en de MIOS LUX Carry Cot. Ook de CLOUD Q & Z-I SIZE baby-autostoeltjes beloven veilig reizen in stijl.

Een knusse Platinum voetenzak en een superleuke luiertas maken deze collectie compleet.

 

De collectie is vanaf februari 2021 online en in een selectie van winkels verkrijgbaar.

 

Meer informatie vindt u hier: https://cybex-online.com/petticoat


Over CYBEX

Het Duitse bedrijf CYBEX, opgericht in 2005, geniet wereldwijd erkenning voor het iconische ontwerp, de innovatieve technologie, de eenvoudige functionaliteit en de superieure veiligheidskenmerken van al haar producten voor stijlvolle volwassenen die net ouder geworden zijn.

Om ervoor te zorgen dat de kinderproducten perfect aansluiten bij de levensstijl van de ouders, verrast CYBEX met high-end modecollecties - geïnspireerd door de nieuwste trends van de catwalk en haute-coutureontwerpen.

Begin 2014 sloot CYBEX zich aan bij Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van 's werelds toonaangevende ondernemingen in de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten.

Meer informatie vindt u op www.cybex-online.com.

 

Perscontact:

Klara Daum, Manager PR, T: +49 (0)160 1057 820,

M: klara.daum@cybex-online.com

Eline Vervloet, PR Manager, T: +32 (0)4 84 18 52 13

M: eline@mmbsy.com

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com