Born to be a rockstar by Cybex

Cybex opnieuw in de schijnwerpers met een nieuwe collectie: rockstar!

CYBEX luidt de start van het nieuwe schooljaar graag in met iets nieuws. Het merk dat gespecialiseerd is in kinderproducten en focust op gezinnen, pakt uit met een nieuwe fashioncollectie, geïnspireerd op rockconcerten.

Na Jeremy Scott, Karolina Kurkova en DJ Khaled is het nu de beurt aan Alec Völkel, zanger van de band The BossHoss en icoon van de Duitse rock, om een exclusieve collectie voor te stellen.

De geboorte van zijn dochter inspireerde Alec voor de creatie van de collectie, die passie, durf en liefde belichaamt. Het levendige rode luipaardmotief en de gouden accessoires weerspiegelen sleutelelementen uit de wereld van de rockster. De combinatie van de bewondering voor zijn pasgeboren dochter en zijn eigen persoonlijkheid, vormen de belangrijkste bouwstenen voor dit unieke ontwerp.

“Toen ik Cybex mij de kans gaf om mijn eigen ontwerp te creëren, waren we zo tevreden met het resultaat dat we het met de rest van de wereld wilden delen,” aldus een trotse Alec.

De samenwerking is het gevolg van een lange vriendschap tussen de rocker en Martin Pos, oprichter van CYBEX. Het creatieve proces werd gedreven door hun persoonlijke band en de artistieke energie van beiden.

“We creëerden een collectie die representatief is voor Alecs levensstijl en tegelijk trouw blijft aan de filosofie en het DNA van CYBEX,” vertelt Martin Pos.

Het merk breekt opnieuw de marktcodes en houdt zijn belofte aan jonge ouders om trendy producten te bieden die veiligheid en comfort voor hun kind combineren.

De flamboyante kleuren van de collectie zijn te vinden in de iconische PRIAM- en MIOS-kinderwagens van het Platinum-gamma. Ook de CLOUD Z2-autostoel en de Platinum-FOOTMUFF (voetenzak), een onmisbaar accessoire voor uitstapjes in de herfst, zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren van de nieuwe collectie.

De Rockstar-collectie van CYBEX is verkrijgbaar online en in de winkel vanaf 9 september 2022.

Prijzen:

Cloud Z2: €409,95

MIOS:

  • €999,90 (compleet)
  • €549,95 (onderstel)
  • €449,95 (seatpack)

Priam:

  • €1299,90 (compleet)
  • €849,95 (onderstel)
  • €449,95 (seatpack)

Footmuff: €229,95


Over CYBEX

CYBEX werd opgericht in 2005 door Martin Pos en ontwikkelt een breed gamma aan veilige en comfortabele producten voor gezinnen. Alle producten van het bedrijf voldoen aan het CYBEX DSF-innovatieprincipe, dat staat voor een unieke combinatie van een opvallend design, hoge veiligheidsnormen en intelligente functionaliteit. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cybex-online.com.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com