Cybex introduceert een modern sprookje: de Simply Flowers collectie

De CYBEX SIMPLY FLOWERS collectie voelt als een modern sprookje dat tot leven werd gebracht. Maak een magische reis naar een wereld vol luxe, mode en vakmanschap van de hoogste kwaliteit. De nieuwe collectie is vrouwelijk, romantisch en bovenal modern.

High fashion ontmoet innovatie in de CYBEX SIMPLY FLOWERS collectie.

Platinum kinderwagens, autostoeltjes en voetenzakken zijn allemaal versierd met perfect geplaatste bloemblaadjes en unieke bloesems.

De bloemen lijken zich één voor één te openen en onthullen langzaam een volle bloeiende schoonheid. ​

In de loop der jaren heeft het CYBEX-ontwerpteam met elke modecollectie een chique, premium look gecreëerd. De nieuwste, SIMPLY FLOWERS, werd niet alleen geïnspireerd door het creatieve mysterie van een sprookje, maar ook door een modieuze en coole globale stijl die tijdloos is.

De collectie is verkrijgbaar in drie monochrome kleuren. Eén kleur, pale blush, staat centraal als de vrolijkste, zachtste en ongetwijfeld de meest romantische kleur van allemaal - barstensvol vreugde.

De PRIAM- en MIOS-kinderwagens zijn voorzien van bloesemdetails op de zonnekappen en van prachtig, ingewikkeld borduurwerk met bloemen op de gewatteerde binnenbekleding en de beensteunen.

Het babyautostoeltje CLOUD Z i-Size is rijk aan gedetailleerde en unieke bloemdecoraties, van de binnenbekleding tot de opvouwbare zonnekap - inclusief meer 3D-bloemblaadjescreaties.

De CYBEX SIMPLY FLOWERS collectie omvat ook een mooie FOOTMUFF en een luiertas. Beide producten zijn versierd met glanzende 3D-bloemenapplicaties.

 

De CYBEX SIMPLY FLOWERS collectie is verkrijgbaar in drie moderne kleuren: Pale blush, nude beige en dream grey.

De collectie is online en bij geselecteerde retailers verkrijgbaar vanaf juni, 2021.

Meer informatie vindt u hier: https://cybex-online.com/simply-flowers

Praktisch:

  • Cloud Z i-size ​ pink/Grey/beige : 369,95 €
  • Seat pack Mios Simply Flowers (sans chassis) : 399,95 €
  • Mios Lux Carry Cot Simply flowers: 479,95 €
  • Priam seat pack simply flowers : ​ 399,95 €
  • Priam Lux Carry Cot simply flowers : 529,95€
  • Footmuff simply flowers: 189,95 €
  • Changing bag : price not available

Over CYBEX

Het Duitse bedrijf CYBEX, opgericht in 2005, geniet wereldwijd erkenning voor het iconische ontwerp, de innovatieve technologie, de eenvoudige functionaliteit en de superieure veiligheidskenmerken van al haar producten voor stijlvolle volwassenen die net ouder geworden zijn.

Om ervoor te zorgen dat de kinderproducten perfect aansluiten bij de levensstijl van de ouders, verrast CYBEX met high-end modecollecties - geïnspireerd door de nieuwste trends van de catwalk en haute-coutureontwerpen.

Begin 2014 sloot CYBEX zich aan bij Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van 's werelds toonaangevende ondernemingen in de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten.

Meer informatie vindt u op www.cybex-online.com.

 

Press contact:

Klara Daum, Manager PR, T: +49 (0)160 1057 820,
M:
klara.daum@cybex-online.com

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com