CYBEX KOI

DE FASHION COLLECTIONS VAN CYBEX PLATINUM

KOI - kristallen. rust. kracht en geluk.

Met deze modieuze collectie laat het designteam van CYBEX zien dat in moderne steden tijdgeest en traditie heel goed samengaan. In KOI versmelt de symboliek van het raadselachtige onderwaterwezen, de koi karper, uit de Japanse mythologie met geavanceerde technologie, materialen en maatwerk.

Zowel het PRIAM als het MIOS 3-in-1 reissysteem zijn gedecoreerd met fraaie applicaties en borduursels op het glanzende zilverachtige materiaal van de reiswieg, de buggy en het CLOUD Q autostoeltje. Deze brengen het kleurige dier tot leven en zorgen ervoor dat je kleintje heerlijk wegglijdt naar dromenland. Ook de bijpassende draagzak YEMA . TIE is verkrijgbaar.

Een stijlvolle luiertas, een waterafstotende voetenzak en een zacht babydekentje maken deze collectie compleet. Ouders met oog voor design kunnen met KOI meer dan ooit heerlijk door de stad zwerven.

De KOI-collectie is sinds 6 september 2017 in de winkel verkrijgbaar.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com