Cybex lanceert zijn eerste elektrische kinderwagen: de e.Priam

Geconnecteerde producten zie je tegenwoordig overal. Ze horen bij het leven van alledag en maken dagelijkse bezigheden makkelijker. CYBEX volgt deze evolutie op de voet en brengt e-technologie binnen handbereik van ouders. Opnieuw verlegt het merk grenzen in de kinderzorg met zijn gloednieuwe e.PRIAM, een revolutionaire elektrische kinderwagen. Dankzij sensoren in de duwbeugel is de CYBEX e.PRIAM de enige kinderwagen die design en luxueus gebruiksgemak combineert met comfortabele elektrische ondersteuning. Het intelligente elektrische ondersteuningssysteem detecteert oppervlakken en helpt je om hellingen en afdalingen te nemen alsof je over een vlakke ondergrond rijdt. Een echte e-revolutie!

Ouders op hun best

CYBEX gaf ResearchNow Prague de opdracht om een Europese studie rond elektrische kinderwagens uit te voeren. Uit de studie bleek dat gezinnen echt interesse hebben voor deze nieuwe technologie. Eén ouder op twee wil een elektrische kinderwagen aanschaffen om makkelijker bergop en bergaf te rijden. Met de e.PRIAM lost CYBEX hun verwachtingen in en zorgt het merk voor elektrische ondersteuning op elke ondergrond.

* Studie uitgevoerd bij een panel van 3.775 ouders tussen 18 en 39 jaar, die minstens één kind jonger dan 6 jaar hebben en een tweede kind verwachten.

Elektrische ondersteuning bergop

Wanneer de e.PRIAM bergop rijdt, meten detectoren in de duwbeugel de uitgeoefende kracht en zetten ze de elektrische motor op de wielen in werking. Dankzij deze ondersteuning krijgen ouders de indruk op een vlakke ondergrond te rijden en kunnen ze een helling vlot overwinnen met een kinderwagen.

Elektrische ondersteuning bergaf

Tijdens een afdaling detecteert het algoritme de afremmende kracht uitgeoefend op de duwbeugel en vertraagt de kinderwagen automatisch. De elektrische ondersteuning van de e.PRIAM geeft ouders heel wat nieuwe mogelijkheden. De technologie stelt hen in staat om de wereld in alle rust met hun kinderen te verkennen. Een omweg maken om oncomfortabele zones te vermijden hoeft niet langer!

 

Intelligente ondersteuning op oneffen ondergrond

Deze functie helpt ouders wanneer de kinderwagen over hobbelig terrein rijdt, zoals straatstenen, zand, boswegen, modder, sneeuw of grind. Dankzij elektrische ondersteuning wekt de e.PRIAM de indruk over een gladde ondergrond te rijden. Met een druk op een schakelaar achteraan het frame activeer je de elektrische ondersteuning. De e.PRIAM wordt gevoed door een batterij met een autonomie van 8 tot 45 km, afhankelijk van de geleverde ondersteuning. Vijf ledlampjes geven het resterende vermogen aan.

e.Priam: elektronica met knap design

Het frame van de e.PRIAM is dankzij zijn 4-in-1 reissysteem geschikt voor reiswieg LUX, reiswieg LITE, alle zitjes uit de PRIAM-familie en babyautostoeltjes van CYBEX. We hebben een ruime keuze aan bekleding om je kinderwagen te personaliseren met smaakvolle kleuren of speciale edities. Kiezen tussen comfort of design hoeft niet langer, bij CYBEX gaan ze hand in hand!

Kenmerken

• Frame • Inbegrepen: Regenscherm • 4-in-1 reissysteem • Trekkingwielen (stad + platteland) • Tweewielstand (voor trappen en zand) • in de hoogte verstelbare duwbeugel • XXL winkelmand • Voetrem • Oplaadtijd van de batterij: ongeveer 6 u • Autonomie van de batterij: ong. 8 tot 45 km • Afmetingen opgevouwen: b 60 x d 95 x h 40 cm • Gewicht van het frame met wielen en zitting: 15,1 kg • Vanaf de geboorte tot 17 kg

e.PRIAM frame chroom / chroom-zwart / mat zwart: 1.159,95 € (kleinhandelsprijs zonder seat pack)

e.PRIAM frame roségoud: 1.209,95 € (kleinhandelsprijs zonder seat pack)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com