Cybex Libelle: volmaakt compact voor alle globetrotters

Bayreuth, 6 november 2020 - De CYBEX LIBELLE is een van de kleinste opvouwbare kinderwagens ter wereld: ideaal voor dagtrips of langere reizen. In luttele seconden vouwt u de kinderwagen samen tot een formaat dat in een tas past, als handbagage mee kan op het vliegtuig of makkelijk op het bagagerek van een trein past. Ook in de autokoffer neemt deze kinderwagen nauwelijks plaats in.

De ideale reisgezel

In enkele eenvoudige stappen vouwt u de CYBEX LIBELLE om tot een uiterst compact pakket van slechts 5,9 kilo. Deze lichtgewicht kinderwagen kan dan ook overal mee naartoe. Het kost u slechts enkele seconden om hem weer open te vouwen. De rugleuning met zijn eindeloze verstelposities, de aanpasbare voetensteun en de zachte voorwielophanging garanderen uw baby een comfortabele reis. Met behulp van de Gold Line autostoel-adapters maakt u van de CYBEX LIBELLE bovendien een 2-in-1 reissysteem dat van bij de geboorte gebruikt kan worden.

De meest compacte kinderwagen van CYBEX kunt u in een afzonderlijk verkrijgbare reistas meenemen. De CYBEX LIBELLE biedt ongeëvenaard comfort en reisplezier, ook al laat hij zich tot een bijzonder klein formaat samenvouwen.

De CYBEX LIBELLE is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Hij wordt in retailzaken aangeboden voor een aanbevolen retailprijs van 199,95 euro.

Technische info

- Van 6 maanden tot 22 kg (ongeveer 4 jaar)
- Opengevouwen: L 730 mm / B 515 mm / H1040 mm
- Opgevouwen: L 320 mm / B 200 mm / H 480 mm
- Gewicht: 5.9 kg

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com