CYBEX MIOS

Born to move

De CYBEX MIOS is dé nieuwe kinderwagen voor de moderne ouder. De MIOS is enorm licht, makkelijk in gebruik en zeer stijlvol en past zich daarmee naadloos aan de behoeften aan, waardoor het de ideale partner is voor moderne ouders. De inspiratie voor het ontwerp komt van de unieke en innovatieve visie van het ontwerpduo Ray en Charles Eames en laat zien dat een ontwerp zowel functioneel als mooi moet zijn. 

Net als ‘grote broer’ de CYBEX PRIAM kinderwagen, grijpt de MIOS terug op de harmonieuze en minimalistische ontwerpen en constructies van deze design idolen. Zelfs in de versterking van het frame, combineert de MIOS elementen van architectuur en interieurontwerp, welke zorgen voor maximale stabiliteit met gebruik van een minimum aan materialen.

Compacte footprint

Met een compacte footprint van slechts 50cm en draaiende voorwielen, kan de MIOS zelfs door de nauwste doorgangen – van metro-ingangen tot de meest exclusieve boutiques – met elegantie en gemak. Tegelijkertijd bieden de flexibele lichtgewicht wielen de meest soepele mobiliteit en maximale stabiliteit op oneven oppervlakten.

Lichtgewicht

Wat meteen opvalt: het MIOS frame geeft een luchtige, zwevende indruk. Het ademende mesh-materiaal van de zitting draagt bij aan de aanblik van gewichtloosheid terwijl het lichtgewicht aluminium frame - dat beschikbaar is in zwart of chrome - er voor zorgt dat het totale gewicht op slechts negen kilo blijft.

Ademende covers

De rugleuning en voetsteun van de MIOS zijn gemaakt van het innovatieve mesh materiaal; een perfecte, stylish match met het algehele design van deze kinderwagen. Dit ademende materiaal biedt een superieur comfort en tegelijkertijd reguleert het de lichaamstemperatuur van het kind gedurende de warme zomermaanden. Voor de koudere dagen is er een apart comfortabel inlegdeel voor de zitting beschikbaar.

MIOS 3-in-1 systeem

De MIOS biedt een verscheidenheid aan reissysteem maatwerk-opties om de kinderwagen aan iedere situatie aan te passen. Zo zijn er een passende reiswieg met traagschuim matras voor de allerkleinsten, een award-winning kinderautostoeltje van CYBEX of gb kan op het frame geklikt worden. Maar ook is het mogelijk de flexibele en lichtgewicht zitting (bruikbaar vanaf ongeveer 6 maanden) in volledige ligstand te zetten ongeacht de richting waarin de stoel geplaatst staat. Met één hand is de kinderwagen in te klappen en vormt deze in luttele seconden een compact zelf staand geheel.

Vanaf dag één tot de leeftijd van vier jaar biedt dit ruimtebesparende wonder maximale veiligheid en exclusief comfort. De MIOS is uitgerust met een XXL zonnekap met hoogste bescherming (UPF 50+) en een verstelbare handgreep met een hoogwaardige lederlook. Deze lichtgewicht kinderwagen – die beschikbaar is in zeven kleuren – is niet alleen praktisch, maar het retro-moderne ontwerp maakt ook een stijlvol statement. Net als bij de design iconen van Ray en Charles Eames, brengt de MIOS functionaliteit en charme bij elkaar. Briljant in eenvoud, tijdloos mooi en functioneel; een moderne design classic in wording.

CYBEX_Press-Release_New-MIOS_2016_NL.docx

DOCX - 374 Kb

Raf Caramin

Media Mania

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com