CYBEX stopt populaire kinderwagens uit Platinum-gamma in nieuw jasje

CYBEX zet zijn e-revolutie verder met een remake van de e-PRIAM. Deze elektrische kinderwagen is voortaan uitgerust met een ‘wiegstand’. Dankzij deze nieuwe handenvrije functie, die u met een gratis app bedient, wiegt u uw baby rustig in slaap waar en wanneer u wilt. CYBEX blijft zichzelf heruitvinden en ontwikkelde nu ook nieuwe versies van de populairste kinderwagens uit zijn Platinum-gamma: de PRIAM en de MIOS. Trouw aan zijn DSF-principe (Design, Safety, Functionality) biedt het merk ouders producten aan die steeds praktischer worden en almaar beter op hun behoeften afgestemd zijn!

De e-PRIAM-app: een staaltje van toptechnologie

De ‘wiegstand’ van de e-PRIAM is een nieuwe functie waarmee u uw baby tot rust brengt en in slaap wiegt. Een wereldprimeur! Op een gezellige drink met de vrienden of tijdens een telewerkvergadering biedt de handenvrije wiegfunctie ouders extra steun en een broodnodige pauze. De wiegbeweging wordt rechtstreeks via de app gestuurd. De app voorziet in 3 intensiteitsstanden en een maximale instelduur van 30 minuten.

Daarnaast kunnen ouders kiezen uit twee assistentiestanden. De ECO-stand is aangewezen tijdens lange, rustige wandelingen en spaart de batterij. De TOUR-stand is geschikt voor steile hellingen waarvoor meer kracht nodig is.

Met de handige app kunt u ook de status van de batterij verifiëren. De app werkt via Bluetooth en kan gratis gedownload worden in de Apple App Store en de Google Play Store.

PRIAM en MIOS: kinderwagens van de nieuwe generatie

Dit zijn de nieuwe versies van de onmisbare CYBEX-kinderwagens.

De PRIAM kreeg nieuwe adapters die met vergrendelingsknoppen uitgerust zijn. Ze passen zowel op de reiswieg als op de maxi-cosi. In deze nieuwe versie wordt de reiswieg hoger geplaatst, wat de afstand tot de baby kleiner maakt en handiger is.

De PRIAM en de MIOS staan garant voor luxe en comfort dankzij hun allernieuwste innovatie: een harnas met ‘one-pull system’. Met dit systeem, dat al voor de autostoeltjes van CYBEX bestond, kunnen ouders hun kind in enkele seconden en met slechts één hand correct vastmaken.

De reiswiegen kregen 2 extra bergvakken: een sleutelvakje aan de voorkant en een tweede bergvak aan de achterkant. Onder het frame werd een ingenieuze handgreep verstopt om de kinderwagen makkelijk te dragen zodra hij dichtgevouwen is.

CYBEX bedacht 3 nieuwe kleuren voor de zitting, die gemaakt is van gerecycleerde REPREVE®-vezels. Voor elk product worden tot 31 gerecycleerde plastic PET-flessen gebruikt, wat dit gamma bijzonder milieuvriendelijk maakt.

Praktische informatie

E-PRIAM:

 • Prijs onderstel Rose Gold: € 1.249,95
 • Prijs onderstel ​ andere kleuren: € 1.199,95
 • Prijs Seat Pack: € 189,95
 • Prijs reiswieg: € 369,95

PRIAM:

 • Afm. dichtgevouwen (zo compact mogelijk): L 83,5 x B 51,5 x H 31,5 cm
 • Afm. uitgeklapt: L 93 - 83 x B 60 x H 98,5 - 108 cm
 • Prijs onderstel Rose Gold: € 849,95
 • Prijs onderstel andere kleuren: € 799,95
 • Prijs Seat Pack: € 189,95
 • Prijs reiswieg: € 369,95

MIOS :

 • Afm. dichtgevouwen (zo compact mogelijk): L 63 x B 50 x H 30 cm
 • Afm. uitgeklapt: L 93 - 85 x B 50 x H 108 cm
 • Prijs onderstel Rose Gold: € 569,95
 • Prijs onderstel andere kleuren: € 519,95
 • Prijs Seat Pack: € 189,95
 • Prijs reiswieg: € 319,95

OVER CYBEX

CYBEX staat bekend om zijn veilige en vernieuwende kinderverzorgingsproducten met aandacht voor lifestyle. Het merk heeft zich tot doel gesteld om het leven van ouders radicaal te veranderen en het onmogelijke te realiseren. Deze visie komt tot uiting in het DSF-principe van CYBEX: het wil innovatie combineren met een uniek ontwerp (Design), optimale veiligheid (Safety) en intelligente functies (Functionality). Met zijn geavanceerde technologie garandeert CYBEX een maximum aan comfort voor elk kind en komt het tegemoet aan de internationale veiligheidsnormen. De afwerkingsdetails en materialen van de producten werden nauwgezet bestudeerd om op elk moment van de dag een optimaal gebruiksgemak te verzekeren. Dankzij de hulp van CYBEX kunnen ouders met volle teugen genieten van het leven met hun baby! Voor meer informatie kunt u terecht op www.cybex-online.com/fr

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com