CYBEX zorgt voor frisse wind met gamma compacte kinderwagens

Van de superhandige Libelle die je opvouwt in een handomdraai tot de Eezy S Twist+2 met zijn revolutionaire draaifunctie, het gamma van Cybex omvat de ideale kinderwagen die beantwoordt aan de behoeften van alle ouders. Deze compacte modellen met tal van innovatieve functies zijn ontworpen om het dagelijks leven van ouders te vergemakkelijken, zodat ze op een comfortabele en eenvoudige manier een heleboel ervaringen met hun kind kunnen beleven. 

Deze vernieuwde versies bestaan in zes nieuwe kleuren, met vouwoplossingen voor elke situatie en comfortabele, ergonomische kinderzitjes. Omdat ze compatibel zijn met de vaak bekroonde CYBEX-autostoeltjes, kunnen ze vanaf de geboorte worden gebruikt. 

Elke kinderwagen in de serie heeft zijn eigen unieke kenmerken, waardoor hij een onmisbare bondgenoot is voor dagelijks gebruik en op reis! 


Libelle : opvouwkampioen

• Ultracompact

De LIBELLE kan in amper enkele seconden opengevouwen of dicht geplooid worden. Hij past perfect in de koffer van je auto, onder je treinstoel of zelfs in het bovenste bagagerek. Daarnaast valt hij ook binnen de standaardafmetingen voor handbagage in het vliegtuig*. 

• Ultralicht

Hij weegt amper 5,9 kg en kan dus overal mee naartoe. 

Praktische informatie

Kenmerken :

 • Vanaf 6 maanden tot 4 jaar
 • Vanaf de geboorte enkel met het autostoeltje
 • Gewicht: 5,9 kg
 • Opengevouwen afmetingen: L 710 x b 520 x H 1020 mm
 • Dichtgevouwen afmetingen (zo compact mogelijk): L 320 x b 200 x H 480 mm
 • Travel system 2-in-1
 • Prijs : € 249,95

* Check dit voor alle zekerheid met de luchtvaartmaatschappij, want de regels kunnen verschillen. ​ 

6 nieuwe kleuren beschikbaar voor de nieuwe compact kinderwagens van CYBEX: Libelle / Eezy S Twist+2 / Eezy S+2 / Beezy 


Eezy S Twist +2 : stadsmus

360° draaibaar zitje

Naar de ouder gedraaid, bevordert het zitje gedeelde momenten van verbondenheid en maakt het voor je kind zo geruststellende oogcontact mogelijk. Naar de weg gedraaid, prikkelt het de ontdekkingszin van je kleintje. 

• 4-in-1 reissysteem ​ ​ 

De EEZY S TWIST+2 biedt vier reisopties! Hij is niet alleen uitgerust met een ergonomisch zitje, maar is bovendien compatibel met alle CYBEX-autostoeltjes, alsook met de Cot S en Cocoon S voor nog meer comfort. Ongeacht de afstand of de reis, ouders hebben altijd de beste optie die aan hun behoeften voldoet bij de hand. 

• Praktische reisgezel

Met één enkele beweging kan hij gemakkelijk worden dichtgeklapt of in ligstand worden gezet, zodat je kind in alle rust een dutje kan doen! Zijn extra grote luifel beschermt de kinderen tegen slecht weer en de zon. De all-terrain ‘4x4’ wielen zullen zowel in de stad als op reis onmisbare bondgenoten blijken! 

Praktische informatie

Kenmerken:

 • Vanaf de geboorte tot 4 jaar
 • Gewicht: 8,6 Kg
 • Opengevouwen afmetingen: L 805 x b 450 x H 1050 mm
 • Dichtgevouwen afmetingen (zo compact mogelijk): L 590 x b 450 x H 280 mm ​ 
 • Travel system 4-in-1
 • Prijs : € 479,95 (zwart of zilveren frame)

Over CYBEX

CYBEX staat bekend om zijn veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten. Het merk heeft zich tot doel gesteld om revolutie teweeg te brengen in het leven van ouders en het onmogelijke waar te maken. Deze visie komt tot uiting in het DSF-principe van CYBEX: het wil innovatie combineren met een uniek ontwerp (Design), optimale veiligheid (Safety) en intelligente functies (Functionality). ​ 

Met zijn geavanceerde technologie garandeert CYBEX een maximum aan comfort voor elk kind en voldoet het aan de internationale veiligheidsnormen. De afwerkingsdetails en materialen van de producten werden nauwgezet bestudeerd om op elk moment van de dag een optimaal gebruiksgemak te verzekeren. Dankzij de hulp van CYBEX kunnen ouders met volle teugen genieten van het leven met hun baby! 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: https://cybex-online.com/nl-be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com