De Eezy S Twist 360° Buggy van CYBEX

Vernieuwing in een klik!

De EEZY S TWIST en de EEZY S maken deel uit van de nieuwe S-lijn van CYBEX - slimme en comfortabele producten die het leven van jonge ouders makkelijker maken. 

Een eenvoudige druk op de knop volstaat om de vernieuwende functies in werking te zetten. Dankzij hun optimaal comfort en hun eenvoudige bediening zijn deze buggy's geknipt voor jonge gezinnen "on the go".

De EEZY S TWIST is uitgerust met een draaibaar zitgedeelte dat het mogelijk maakt om de buggy met één druk op de knop te positioneren zodat het kindje naar de ouders kijkt of voorwaarts, in de rijrichting. 

- De buggy kan gebruikt worden vanaf de geboorte dankzij de traploos verstelbare rugleuning.

- Samengeplooid is hij zo compact dat hij als handbagage meekan op het vliegtuig!

- De vierwielsophanging zorgt voor extra comfort

- Geschikt voor alle terreinen

- Kan met één hand opgeplooid worden

- Het 3-in-1 reissysteem kan gecombineerd worden met de reiswieg Cocoon S en met alle CYBEX en gb autostoeltjes

- Prijs: 329.95 €

Een volledig persbericht vind je in bijlage.

CYBEX_EEZY_S_TWIST_NL.pdf

PDF - 294 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com