DJ Khaled bundelt krachten met eerste luxekindermerk Cybex om exclusieve samenwerking te starten

Met tal van samenwerkingen op zijn naam verrast de Grammy Award-winnende en meermaals met platina bekroonde artiest en profeet van de muziekindustrie, DJ Khaled ons opnieuw met een nieuwe samenwerking! Deze keer bundelt hij zijn krachten met het premium luxekindermerk CYBEX voor een exclusieve samenwerking. Zonder enige schroom betreedt hij paden waar geen andere kopstukken van zijn kaliber hem zijn voorgegaan, namelijk de sector van de kinderspullen. Samen presenteren ze met trots een aangepaste collectie, opgeluisterd met het We The Best-logo en een kleurrijk ontwerp van Khaled, zijn vrouw Nicole Tuck, en de jonge goden Asahd en Aalam. Dit is met name de eerste keer dat Khaled en Nicole de handen in elkaar slaan voor een samenwerking, wat het nog unieker maakt.

Familie komt altijd op de eerste plaats, en dat is precies wat deze nieuwe samenwerking van CYBEX en DJ Khaled weerspiegelt. Als hommage aan Khaleds jonge goden springt CYBEX x DJ Khaled meteen in het oog met felle kleuren en exotische dieren. Leeuwen, zebra's en papegaaien staan groot op de meest iconische kinderwagens van CYBEX, de PRIAM en de MIOS, als een uitnodiging om in een knalgroene jungle van avontuur te stappen. De collectie wordt perfect voltooid met de baby-autostoel CLOUD Z, evenals een trendy en unieke luiertas, een gezellige voetenzak en een beschermende parasol. CYBEX is opnieuw geïnspireerd door moderne ouders en biedt hen de nieuwe, originele en trendy collectie van DJ Khaled, die de waarden van de producer weerspiegelt: liefde, passie, familie, stijl, vreugde en plezier.

 

Deze samenwerking geeft het belang van familie en liefde weer – wat ook een grote rol speelt in het succes van Khaled - of van ieder ander. En dat belichaamt perfect de visie van CYBEX om een merk voor moderne ouders te zijn met steeds veranderende en opwindende ontwerpen - terwijl steevast de hoogste normen worden gehanteerd als het gaat om veiligheid en functionaliteit.

Als een trendsettend merk dat meebeweegt met de hartslag van de cultuur, bleek CYBEX de perfecte partner te zijn voor Khaleds allereerste uitstapje in deze zijtak. In het verleden, leidde CYBEX eerdere samenwerkingen met Jeremy Scott, Karolina Kurkova, Scuderia Ferrari, en nog anderen in goede banen. CYBEX ziet ouders als ‘iconen’, en levert het ultieme accessoire met de nieuwe collectie van Khaled, die idealen als liefde, passie, familie, levensstijl, vreugde en plezier belichaamt.

Over de samenwerking met CYBEX zei Khaled: "CYBEX had de lat al hoger gelegd voor babyaccessoires ... en nu hebben we die samen nog wat hoger gelegd. Vanaf mijn eerste gesprek met Martin en het team voelde ik een ongelooflijke energie - alsof we iets van een hoger niveau konden doen. En dat hebben we gedaan ook. Ik beloof je dat dit de beste kinderwagen is die je kinderen ooit zullen ervaren. We waren niet van plan met minder genoegen te nemen voor onze kinderen. Zij zijn de beste!"

CYBEX-oprichter Martin Pos voegde eraan toe: "De samenwerking met DJ Khaled was een knaller. We vonden elkaar als een team en hadden een geweldige energie samen. Het resultaat is een spectaculaire creatie, representatief voor Khaleds liefde voor zijn familie, gerealiseerd door producten van de hoogste kwaliteit."

Op dit moment legt DJ Khaled ook de laatste hand aan zijn twaalfde album, Khaled Khaled, dat binnenkort uitkomt.

DJ Khaled is er klaar voor, net als CYBEX.

Het PRIAM Seat pack kost € 399,95 en een PRIAM Nacelle deluxe kost € 529,95. Voor het MIOS Seat pack betaal je € 399,95, de MIOS Nacelle deluxe kost € 479,95. De Cloud Z i-Size kost € 369,95. De accessoires (luiertas, voetenzak en parasol) kosten respectievelijk € 199,95, € 189,95 en € 69,95.

 


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com