LEMO: "the forever chair" van CYBEX groeit mee met je kindje

Van babystoeltje naar grote stoel in enkele seconden

CYBEX brengt een nieuwe versie uit van zijn meegroeistoel voor kinderen, de LEMO. Deze 4-in-1-oplossing is nóg duurzamer en ergonomischer, en past in elk gezin. Het ontwerpteam van CYBEX liet zich inspireren door de karakteristieke ontwerptaal waaruit zijn Gold Home Collection gecreëerd werd. LEMO blijft trouw aan het DSF-principe (Design, Safety, Functionality) dat het merk zo succesvol maakt: unieke designs, onovertroffen veiligheid en intelligente functionaliteit. LEMO is jouw dagelijkse hulp in huis en wordt groot met het hele gezin!

Vanaf de geboorte ... een heel leven lang!

Omdat LEMO zich aan elke levensfase aanpast en de tand des tijds weerstaat, is hij een duurzame oplossing voor gezinnen. Dankzij zijn intelligente functionaliteit en comfortabele, handige accessoires past LEMO altijd bij elke leeftijd. Zijn uitgebreide en intuïtieve aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat hij in enkele seconden vlot van babystoeltje in grote stoel verandert. Een droomoplossing voor klein en groot!

6 maanden tot 3 jaar, 3 tot 5 jaar, 5 jaar tot volwassen


LEMO Bouncer

Veilig en aanpasbaar harnas
Dit gevoerde harnas houdt jouw baby veilig. Optionele schouderriempjes geven ouders extra gemoedsrust.

Eenvoudige installatie
De LEMO bouncer zet je snel in elkaar dankzij het éénkliksysteem. Bovendien is hij even eenvoudig demonteerbaar zodat hij weinig bergruimte inneemt.

Ademende rugsteun
Jouw baby voelt zich lekker fris en behaaglijk in de ademende netstof.

Comfortpakket LEMO bouncer
Dit pakket omvat een verkleiner voor pasgeboren kindjes, die de baby veilig en comfortabel houdt. Het hoofdkussen biedt extra steun. Kies zelf de hoogte: de bouncer kan op een standaard of op de stoel worden geplaatst.


LEMO 4-IN-1 set

De complete LEMO 4-in-1 set bestaat uit de LEMO babyset, het LEMO blad, de zitting van de bouncer, het kussen voor pasgeboren kindjes, de hoofdbeschermer en een set adapters.

Instelbare diepte
De diepte kun je op tal van standen instellen zodat de bouncer meegroeit en kinderen steeds comfortabel blijven zitten.

Instelbare hoogte
Door de hoogte in te stellen kun je op elke leeftijd optimaal en ergonomisch zitten.

Helemaal veilig
Dankzij de wielen op de achterpoten vermindert het kantelrisico en is de stoel makkelijk verplaatsbaar in het hele huis.


Kinderstoel met stijl

Zijn elegante, minimalistische en tijdloze design past perfect in alle hedendaagse interieurs en sluit naadloos aan bij hun inrichting. De nieuwe versie van LEMO bestaat in nieuwe, trendy kleuren en de afwerking gebeurt volledig met Europees hout. LEMO heeft dus alles om designfans helemaal gelukkig te maken!

LEMO is ontworpen om aan te sluiten bij de levensstijl van jonge ouders en biedt maximale vrijheid voor ouders en optimaal comfort voor baby’s. Je bevestigt de bouncer heel eenvoudig op het stoelframe en je hebt je handen vrij om jouw dagelijkse taken te doen terwijl de baby dicht bij jou is. Het geïntegreerde steunkussen houdt het hoofdje stabiel en waarborgt topcomfort en een ideale houding.

LEMO is handig in gebruik, je bouwt hem moeiteloos om. Je hebt geen gereedschap nodig, met één hand kun je de stoel zo aanpassen. De hoogte en diepte regel je in een-twee-drie dankzij een eenvoudige greep.


Praktische informatie

Eigenschappen LEMO:

 • Van 0-99 jaar
 • Gewicht: 7,7 kg
 • Afm.: L 560 x B 545 x H 815 mm
 • Prijs van de stoel zelf: € 239,95 ​

Eigenschappen LEMO Bouncer:

 • Vanaf de geboorte tot 3 jaar
 • Gewicht: 3,6 - 15 kg
 • Afm.: L 610 x B 440 x H 815 mm
 • Prijs: € 219,95

Eigenschappen LEMO 4-IN-1 set:

 • Van geboorte tot volwassen leeftijd
 • Gewicht: 7,7 kg
 • Afm.: L 560 x B 545 x H 815 mm
 • Prijs: € 399,95
 • Verkrijgbare kleuren: 6

OVER CYBEX

CYBEX staat bekend om zijn veilige en vernieuwende kinderverzorgingsproducten die bij een moderne levensstijl passen. CYBEX wil het leven van ouders revolutionair verbeteren en het onmogelijke mogelijk maken. Die visie is herkenbaar in het DSF-principe van het merk: CYBEX combineert uniek Design, onovertroffen Veiligheid en intelligente Functionaliteit.

Met zijn geavanceerde technologie zorgt CYBEX ervoor dat kinderen van topcomfort genieten en dat internationale veiligheidsnormen nageleefd worden. De materialen en productdetails worden nauwgezet bestudeerd zodat producten perfect bruikbaar zijn in alle dagelijkse situaties. Met de hulp van CYBEX kunnen ouders volop genieten van het leven met hun baby!

Surf voor meer informatie naar: https://cybex-online.com/nl-be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com