Neem nu ook de poppen mee op wandel met de mini Priam van Cybex

Cybex brengt samen met Corolle een kinderwagen in poppenformaat uit

Bayreuth, 16 oktober 2020 - ​ In mama's of papa's kleerkast duiken, keukentje spelen of poppen als hun eigen minime's beschouwen, niets dat kinderen liever doen dan hun ouders nabootsen! Met de nieuwe mini Priam van Cybex, uitgebracht in samenwerking met poppenproducent Corolle, kan dat nu levensechter dan ooit. De mini 3 in 1 Priam laat kinderen toe hun grote popjes in een echte Cybex kinderwagen mee op wandel te nemen in de exact zelfde kinderwagen als hun ouders.

Het Franse merk Corolle is dé specialist in knuffels, poppen en accessoires voor de allerkleinsten. De levensechte poppen van Corolle lijken net echte baby's, die dan natuurlijk ook nood hebben aan levensechte, kwalitatieve kinderwagens. Insert: Cybex!

Speciaal voor deze collab brengt Cybex de Priam uit in miniatuurversie. Ook de versie voor kinderen heeft verschillende handige functies: de draagmand kan in twee richtingen geïnstalleerd worden op de kinderwagen, zodat popjes bij mooi weer kunnen meegenieten van de zon, of kunnen worden omgedraaid als het toch iets te warm wordt. Bij wind en regen kunnen ze zelfs beschermd worden door de plooibare bovenkant aan de draagmand.

Het kinderzitje kan op verschillende manieren worden vastgeklikt op de kinderwagen: in een liggende positie, maar ook in een rechte positie. Daarnaast kan de draagmand van de kinderwagen losgemaakt worden en zo ook het ideale bedje voor de poppen vormen. ​

Net zoals de grote Priam, is ook de mini-versie gemakkelijk plooibaar en dus nog handiger om te vervoeren. Of om zelf te dragen als je kleinste er genoeg van heeft tijdens de wandeling.

Twinnen met je kleintje was nog nooit zo stijlvol!

Technische info & prijzen

- Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

- Dimensies: L62 x H70 x P40,5

- Gewicht: 3.2 kg

- Prijs: €90,00 (exclusief pop)

https://www.corolle.com/


Packshots


Voor alle foto's en info over Cybex, klik hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com