Shoppingplezier met uw kinderwagen: Gazelle S, de grote city shopper van Cybex

Bayreuth, 23 september 2020 – Een bezoek aan de wekelijkse markt, een uitstapje naar het shoppingcenter of gewoon wat rondwandelen in het stadscentrum: de CYBEX GAZELLE S is een polyvalente stadskinderwagen voor ouders die graag gaan shoppen. Deze lichte en wendbare kinderwagen met afneembare boodschappenmand is ideaal voor al uw shopping-uitstapjes. De CYBEX GAZELLE S kan bovendien moeiteloos van een mono-kinderwagen tot een duo-kinderwagen omgebouwd worden, zonder aan mobiliteit in te boeten of al te veel ruimte in beslag te nemen.

De modulaire kinderwagen: meer dan twintig configuraties

De CYBEX GAZELLE S voor actieve ouders biedt meer dan 20 verschillende configuratiemogelijkheden. De kinderwagen beschikt over een bijkomende afneembare boodschappenmand met een draaggewicht van 10 kilo. Delicate items kunnen hierin apart weggeborgen worden, in plaats van in de grote mand onder de kinderwagen die een draaggewicht van 13 kilo heeft. In totaal beschikt de kinderwagen dus over een draaggewicht van 23 kilo. 

Breidt uw gezin uit, dan kunt u de GAZELLE S van een mono-kinderwagen in een duo-kinderwagen ombouwen door er een autostoel, een tweede zitje of een wieg aan toe te voegen. Door het eenvoudige plug&play-systeem is het kinderspel om de kinderwagen met de bijgevoegde adapters uit te breiden. 

En u hoeft niet bang te zijn voor geruzie over wie achteraan moet zitten: beide zitjes zijn even kwaliteitsvol en luxueus afgewerkt, zodat de benjamin even zalig zit als grote broer of zus, zonder enige comfortbeperking. 

Beide zitjes kunnen ook in een ergonomische ligstand geplaatst worden. Bovendien is de GAZELLE S een uitstekende keuze voor tweelingen die vanaf hun geboorte veilig en comfortabel mee op stap kunnen. 

Met meer dan 20 configuraties is de CYBEX GAZELLE S de kinderwagen van de CYBEX Gold Line die de meeste mogelijkheden en toepassingen biedt.

Grootse prestaties, compact formaat

Als mono-kinderwagen kan de CYBEX GAZELLE S zo compact opgevouwen worden dat hij zelfs in de koffer van een Fiat 500 past. 

De kinderwagen is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot vier jaar oud of tot een gewicht van 22 kilo. De GAZELLE S is vanaf september 2020 beschikbaar in retailzaken.

Technische info

Eenvoudige modus (onderstel + 1 zitje)
- Opengevouwen: L930 - 1060 mm / I 650 mm / H 1000-1100 mm
- Opgevouwen: L 735 mm / I 565 mm / 320 mm
- Gewicht (onderstel + 1 zitje): 12.6 kg

Shopping modus
- Opengevouwen: L 420 mm / I 285 mm/ H 285-455 mm
- Opgevouwen: L 420 mm / I 285 mm / 80 mm
- Gewicht: 1.1 kg

Prijzen

Onderstel Taupe (zitje + boodschappenmand): 649,95€
Draagmand Gazelle S: 199,95€
Extra zitje Taupe: 249,95€

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com