Snøgga: de compacte en universele voetenzak van CYBEX

CYBEX stelt de Snøgga voor: zijn nieuwe compacte en universele voetenzak die je makkelijk oprolt en in de bijpassende hoes wegbergt. Deze handige voetenzak houdt je baby de hele winter lang lekker warm. De Snøgga, die in negen trendy kleuren verkrijgbaar is, is niet alleen licht en comfortabel maar bovendien ook stijlvol. Een onmisbaar accessoire voor al je winterse wandelingen!

De ultracompacte Snøgga neem je overal mee naartoe. Opgeborgen in het bijgeleverde hoesje past deze voetenzak makkelijk in een handtas of in de boodschappenmand van de kinderwagen. Ideaal om met je baby op stap te gaan. Zodra het koud wordt, kan je de voetenzak op elk moment tevoorschijn toveren.

De Snøgga is erg licht (400 g). Hij is gemaakt van ThinsulateTM, een stof op basis van synthetische vezels die je baby zowel tegen regen als tegen koude beschermt (temperaturen van 10 tot -10 ºC). Dankzij de TOG 4-isolatiewaarde heeft je baby het even warm als onder een donsdekentje.

Net als bij alle producten van CYBEX werd ook hier de grootste zorg aan het design besteed. Ouders kunnen kiezen uit 9 vrolijke en trendy kleuren om de winterdagen op te fleuren. De universele Snøgga past in elke buggy en kan dankzij de centrale ritssluiting perfect op maat van je baby worden aangepast.

Gewicht : 400 g - Opberghoes: 23 x 14 cm - Gebruik bij 10 tot -10º - Prijs : 79,95 €

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com