Sporten met de kids: CYBEX en PUMA lanceren atletische buggy’s voor actieve ouders

Sport in stijl met je kinderen: expert in kinderartikelen CYBEX en sportmerk PUMA lanceren collectie kinderwagens gericht op actieve ouders

De Duitse expert op het gebied van kinderartikelen CYBEX en toonaangevend sportmerk PUMA slaan de handen in elkaar en brengen een collectie kinderwagens op de markt. De reeks focust zich op actieve ouders die graag hun kinderen betrekken bij het sporten.

Nieuw atletisch design

De collectie omvat 2 iconische CYBEX modellen: de befaamde ZENO en AVI, maar dan in een gloednieuw design. De kinderwagens krijgen een atletische uitstraling, geïnspireerd op de laatst nieuwe hardloopcampagne van PUMA.

De ZENO is een 4-in-1 wandelwagen die je kan duwen, trekken of zelfs met kan skiën of aan een fiets bevestigen. Ben je een newbie in sporten en behaal je maar wekelijks je dagelijkse 10.000 stappen? Of ben je een fervente sportliefhebber? Voor ieder type sporter is er een perfect model.

 

De AVI is een lichtgewicht sportwandelwagen, ideaal voor hardlopers en jonge ouders die willen sporten met hun kleintje. De kinderwagen is door zijn aerodynamisch ontwerp vederlicht en optimaliseert hierdoor de prestaties. Als ouder kan je strikt je trainingssessie volgen, terwijl je bundle of joy met glunderende ogen de wereld kan ontdekken.

Beide wandelwagens zijn voorzien van reflecterende elementen en beschermende PUMA ‘stand guards’, bevestigd op strategische plekken van de kinderwagen. Zo is je wandelwagen op elk moment van de dag optimaal zichtbaar. Safety first!

A match made in heaven

Techniciteit, prestatie, innovatie en ontwerp vormen de 4 pillaren van de capsulecollectie.

"Dit jaar heeft PUMA naast innovatieve technologieën, zoals NITRO Foam, ook een geheel nieuwe reeks van performance hardloopschoenen gelanceerd," aldus PUMA CEO Bjørn Gulden. "Een perfecte aanvulling hierop zijn de producten die we samen met CYBEX hebben gecreëerd. De twee kinderwagens zijn hardloopproducten voor ouders die hun actieve levensstijl willen volhouden."

“Wij zijn verheugd om dit eerste partnerschap en samenwerking aan te kondigen. Onze gedeelde passie voor producten, onze toekomstvisie over hardlopen en actief modern ouderschap liggen perfect op één lijn met PUMA”, aldus CYBEX CEO Johannes Schlamminger. “Onze toewijding aan de creatie van technologieën met geavanceerde innovatie maken van deze joint venture een die echt verandering kan brengen voor hardlopers en ouders.”


Over PUMA

PUMA is een van ’s werelds meest toonaangevende sportmerken en ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt footwear, kledij en accessoires. Al meer dan 70 jaar heeft PUMA onophoudelijk sport en cultuur voortgestuwd door hoogkwalitatieve producten te creëren voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en op sport geïnspireerde lifestyleproducten in categorieën zoals voetbal, hardlopen en training, basketbal, golf en motorsport.

Het sportmerk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en brands om sportinvloeden in de straatcultuur en mode te integreren. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en stichd. Het bedrijf distribueert zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd ongeveer 14.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland.

Over CYBEX

Het Duitse bedrijf CYBEX, opgericht in 2005, geniet wereldwijd erkenning voor het iconische ontwerp, de innovatieve technologie, de eenvoudige functionaliteit en de superieure veiligheidskenmerken van al zijn producten voor stijlvolle volwassenen die net ouder geworden zijn.

Om ervoor te zorgen dat de kinderproducten perfect aansluiten bij de levensstijl van de ouders, verrast CYBEX met high-end modecollecties - geïnspireerd door de nieuwste trends van de catwalk en haute-coutureontwerpen.

Begin 2014 sloot CYBEX zich aan bij Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van 's werelds toonaangevende ondernemingen in de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten.

Meer informatie vindt u op www.cybex-online.com.

Media Contact ​ PUMA: ​

Hannah McGoldrick

Senior Manager Run/Train Marketing

E-mail: hannah.mcgoldrick@puma.com

Media Contact CYBEX:

Klara Daum

Manager PR

E-mail: press@cybex-online.com

Press Contact MMBSY

Eline Vervloet

Manager PR

E-mail: eline@mmbsy.be

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com