Sporten met kleine kinderen? De ideale combo dankzij de nieuwe sportbuggy’s van Cybex

Shape you up!

Goed nieuws voor alle sportieve mama’s en papa’s met kleine kinderen: Cybex lanceert een nieuwe sportcollectie. De AVI-loopbuggy en de veelzijdige ZENO-multisportbuggy beloven een must te worden voor fitte ouders. Van wandelen, joggen tot zelfs skiën: voor elke sportliefhebber is er een ideaal model. De nieuwe collectie wil bewegen, met kinderen leuk en tegelijk ook praktisch te maken. Je kindjes genieten van de gezonde buitenlucht, terwijl jij je kan ontspannen tijdens je wekelijks rondje joggen. Ready, set, go!

ZENO-buggy: van wandelen tot langlaufen

De ZENO-buggy is een 4-in-1 buggy en ideaal voor de veelzijdige sporter. Je kan deze buggy voor vier verschillende sportactiviteiten gebruiken: wandelen, joggen, fietsen en zelfs langlaufen.

Als wandelbuggy is hij ideaal voor rustige wandelingen in het lokale park of bos. Wie liever een frisse neus haalt aan een iets hoger tempo, kan deze buggy ook gebruiken om te joggen. Duw hem eenvoudig voor je uit met één hand, of bind hem rond je middel met de tailleriem. Zo krijg je extra vrijheid tijdens het joggen, wat zorgt voor een natuurlijke beweging van armen en lichaam. Bovendien bespaar je dankzij het gebruik van de tailleriem ook nog eens extra energie.

Ook voor een fietstripje is de ZENO geschikt. Je maakt hem eenvoudig vast aan je fiets als fietskar. Voor de wintersporters onder ons, is de buggy zelfs geschikt om mee te gaan skiën. Dankzij de ZENO-buggy neem je je kindje eenvoudig mee op de latten. Bovendien is de buggy ook compact op te plooien, wat hem de ideale reiscompagnon maakt.

De ZENO beschikt ook over een handrem om eenvoudig je snelheid aan te passen en te controleren. De cabine is bovendien ook in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan je het zwaartepunt van de buggy verlagen om het af te stemmen op de activiteit. De zachte vering achteraan en de gewatteerde en versterkte sportzitting zorgen voor een comfortabele en bovenal veilige rit voor jou en jouw kleintje.

Baby, let’s run away together

De AVI-loopbuggy is de jogger bij uitstek voor jonge ouders die opnieuw willen starten met sporten, samen met hun kleintje. Deze loopbuggy helpt je om meer trainingsmomenten te kunnen creëren. En je kindje krijgt tegelijkertijd de kans om een beetje van de wereld te zien tijdens het wekelijkse blokje om.

Dankzij het ergonomisch en verstelbaar handvat, duw je deze loopbuggy met gemak met één hand voor je uit. Het aluminium frame zorgt er bovendien voor dat de AVI loopbuggy zeer licht is in gewicht (slechts 10.6kg), waardoor je het gevoel hebt op wolkjes te lopen.

Je kindje zit bij elk sportsessie comfortabel én veilig. Het voorwiel van de AVI-loopbuggy zorgt voor extra stabiliteit. De met lucht gevulde banden en schokdempers op de achterwielen vangen eventuele schokken zachtjes op en zorgen voor maximaal comfort.

Praktisch

De Cybex sportcollectie is beschikbaar in verschillende kleuren, in roos, zwart, beige, blauw en grijs. Het frame is verkrijgbaar in zwart met roze of zwarte details, of in beige met oranje details.

De buggy’s zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 4 jaar (afhankelijk van lengte en gewicht).

De AVI-loopbuggy kost in totaal €499,95. Het frame kost €369,95 en het seat pack kost €149,95. De AVI-loopbuggy kan je uitrusten met verschillende accessoires, zoals een 2in1 houder (drinkfles + smartphone), voetenzak, regenhoes en insectennet.

Een ZENO-buggy kost in totaal €749,95. Voor het frame betaal je €529,95, het seat pack kost €239,95. Bovendien kan je deze buggy uitrusten voor de verschillende activiteiten met de handsfree running kit, cycling kit, skiing kit. De buggy kan je daarnaast nog verder customizen met accessoires, zoals een 2in1 houder (drinkfles + smartphone) en voetenzak.

Meer informatie kan je raadplegen op de website van Cybex: ZENO & AVI.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com