Talos S Lux van Cybex: de kinderwagen voor kleine en grote avonturiers

Bayreuth, 25 september 2020 - Ziehier de ideale kinderwagen voor wie graag de platgetreden paden verlaat. Het ruime zitje en de verstevigde zijkanten voor extra bescherming zorgen ervoor dat uw baby stevig ondersteund is en comfortabel zit.

Dankzij de grote lekbestendige outdoorwielen kunnen kersverse ouders er in alle veiligheid op uit, ongeacht de ondergrond. De verstevigde ophanging aan de vier wielen biedt de Talos S Lux een flexibiliteit die alles aankan. Grintwegen, kasseien of bospaden: niets houdt u nog tegen op uw gezinswandelingen!

– Vanaf de geboorte tot 22 kg ​
– Beschikbaar in 6 kleuren ​
– Frame in 2 kleuren naar keuze (black en silver) ​
– Travel system 4-in-1 ​
– Verstevigde ophanging aan de 4 wielen ​
– Handvat verstelbaar met één hand ​
– XXL zonnescherm ​
– Verstelbare voetensteun ​
– Grote boodschappenmand ​
– Bijgeleverde voetenzak ​
– Gewicht: 14,06 kg ​
– Afmetingen opgevouwen: l 49,5 x b 63 x h 36 cm ​
– Afmetingen opengevouwen: l 61 x b 91 x h 112 cm ​
– Aanbevolen retailprijs: Frame Black: 449,95 € / Frame Chrome: 499,95 €

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com