Uitnodiging presentatie CYBEX MIOS

Op maandag 3 juli nodigen we je graag uit voor de voorstelling van de nieuwe kinderwagen van CYBEX, de MIOS.

Onze CYBEX ambassadrices zullen klaarstaan om je te verwelkomen en hun enthousiasme over het merk met je te delen. Zij hebben namelijk alle drie voor hun jongste/eerste kindje voor CYBEX gekozen: Tiany Kiriloff, Elisa Guarraci, en Fanny Jandrain kijken uit naar je komst.

Breng gerust de kinderen mee: we zorgen voor heerlijke fruitbrochettes, brownies en nog meer lekkers. En Nanja Massy komt een "mummy-and-daughter hair workshop" geven!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com