Vakantie - veilig onderweg met CYBEX

Als je kinderen meeneemt in de auto, zorg je ervoor dat ze goed beveiligd zijn. Dat doe je als je naar de bakker gaat, en dat doe je zeker als je met de kinderen op reis gaat.

In de kinderzitjes van CYBEX is je kleintje met de beste zorgen omringd. Onlangs nog kregen 6 autostoeltjes van CYBEX beoordelingen van "Goed" tot "Zeer Goed in de onafhankelijke crash tests van Stiftung Warentest en automobilistenorganisatie ADAC.

En wat meer is: de kinderzitjes van CYBEX zijn nog mooi ook, uitstekend geventileerd en makkelijk te onderhouden!

Over de testresultaten van Stiftung Warentest en ADAC: CYBEX heeft wederom uitmuntende resultaten behaald in de laatste Europese kinderautostoeltest: 6 CYBEX kinderautostoeltjes ontvingen de beste beoordeling in de groep waarin ze vallen bij de onafhankelijke test van de Duitse Stiftung Warentest.

CYBEX “Aton 5, met gordel” is de beste baby autostoel in de test, met de beoordeling “ZEER GOED” (1,3) voor ​ ​ ​ ​ “veiligheid” en een eindresultaat “GOED” (1,6) in de groep 0+ (van geboorte tot 13kg).

CYBEX “Aton 5” in combinatie met de ISOFIX base BASE 2, met gordel is testwinnaar in de group 0+ (van geboorte tot 13kg) met “ZEER GOED” (1,1) voor “veiligheid” en een eindresultaat “GOED” (1,7).

CYBEX “Pallas M SL” is testwinnaar in de groep 1/2/3 (9 tot 36kg) met beoordeling “GOED” (1,9); zelfde score als een andere producent.

CYBEX “Pallas M-Fix SL” (+ISOFIX) is testwinnaar in de groep 1/2/3/ (9 tot 36kg) met beoordeling “GOED” (1,9); zelfde score als een andere producent.

CYBEX “Solution M SL” is testwinnaar in de groep 2/3 (15-36kg) met een totaal score van 1,7).

CYBEX „Solution M-fix SL“ (+ ISOFIX) is testwinnaar in de groep 2/3 (15-36kg) met een totaal score van 1,7).

De onafhankelijke Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest heeft in samenwerking met ADAC en andere Europese consumentenorganisaties verschillende kinderautostoeltjes in alle cat-egoriën getest. De babyautostoeltjes CYBEX Aton 5 (met gordel), Aton 5 met ISOFIX base Aton Base 2 en Aton Base 2-Fix, de 2-in-1 autostoel Pallas M-Fix SL en Pallas M SL alsmede de groep 2/3 stoel Solution M-Fix SL en Solution M SL, zijn getest. Alle kinderautostoeltjes behaalden voor-treffelijke resultaten in de laatste test. Zes van de stoeltjes zijn testwinnaar in de desbetreffende categorie bij de Stiftung Warentest en ‘best in class’ in de categorie bij ADAC. In combinatie met de base met gordel Aton Base 2 scoorde de Aton 5 ‘ZEER GOED’ (1,1) voor ‘veiligheid’. 37 ver-schillende stoeltjes in alle categoriën en groepen zijn getest en beoordeeld op veiligheid, bedie-ning, ergonomie en schadelijke stoffen.

“CYBEX heeft altijd de intentie om de beste producten te ontwikkelen voor onze consumenten en we zijn dan ook heel blij met de voortreffelijke prestatie van onze kinderautostoeltjes. Dit sensationele resultaat bevestigt wederom ons geloof dat een succesvolle samenwerking tussen ontwikkelaars, ontwerpers en consumenten de beste kwaliteit oplevert voor onze autostoeltjes en dat ze voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden, welke ver boven alle nationale wettelijke vereisten liggen. Het doel om autostoeltjes te ontwikkelen die de beste veiligheid en kwaliteit alsmede een uniek ontwerp en intelligente functionaliteit bij elkaar brengen, blijft de focus van het werk van CYBEX in de toekomst”, zegt Johannes Schlamminger, CYBEX CEO.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com