De JEWELS OF NATURE-collectie: insecten op high fashion niveau

CYBEX stelt haar JEWELS OF NATURE-modecollectie voor

Bayreuth, 9 november 2020: Ook in haar nieuwste modecollectie, JEWELS OF NATURE, geeft CYBEX een nieuwe draai aan hoe ouderschap er kan uitzien. Net zoals grote modehuizen als Chanel, Dior en Schiaparelli slaagt CYBEX er telkens opnieuw in om de natuur perfect te bevatten en brengt nu alweer een sterk staaltje vakmanschap en een oogverblindende collectie, die gekenmerkt wordt door de verfijnde toevoeging van mysterieuze insecten. Het flamboyante en unieke design pronkt nu op de typerende producten van CYBEX. Een parel van een collectie voor modebewuste ouders!

De CYBEX collectie wordt gesierd door glinsterende scarabeeën met delicate voelsprieten, elegante lange poten en een glanzend pantser op een prachtige jacquardstof in barokstijl.

De JEWELS OF NATURE-collectie past perfect in een lange modetraditie. De oneindige verscheidenheid aan vormen en metamorfosen in de insectenwereld inspireren ontwerpers en mode-iconen al jarenlang. CYBEX herinterpreteert dit traditionele motief met JEWELS OF NATURE en plaatst de sfeer van een tropisch woud rechtstreeks in de stadsjungle.

“Onze klanten verwachten van ons dat wij de hoogste kwaliteit, het beste comfort en de grootste veiligheid bieden met onze producten. Wij zijn daarin nog verder gegaan: onze producten zijn niet minder dan een liefdesverklaring aan de high fashion” zegt Petra Napier, VP Corporate Design bij CYBEX. “Een kinderwagen van CYBEX is meer dan enkel een kinderwagen: alledaagse voorwerpen veranderen bij ons in unieke en essentiële accessoires.” ​

Prijzen

PRIAM Pack seat Jewels of Nature | dark blue ​ : 369,95 €

PRIAM Draagmand luxe Jewels of Nature | dark blue ​ 509,95 €

MIOS Pack seat Jewels of Nature | dark blue 369,95 €

MIOS Draagmand luxe Jewels of Nature | dark blue 429,95 €

CLOUD Z I-SIZE Jewels of Nature | dark blue 359,95 €

YEMA TIE Jewels of Nature | dark blue 289,95 €

Platinum Voetenzak Jewels of Nature | dark blue 169,95 €

Meer informatie over JEWELS OF NATURE vind je hier: https://cybex-online.com/jewels-of-nature.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com