YEMA by CYBEX

Carry On!

CYBEX breidt zijn Platinum reeks uit met de YEMA draagzak. Dit is niet alleen een nieuw fashion statement, maar ook een onmisbaar accessoire voor ouders die graag hun eigen stijl uitdragen.

Een draagzak als eyecatcher is kenmerkend voor de huidige tijdsgeest, waarin ouders trendzetters zijn. De YEMA is geïnspireerd door het gebruik van artistieke stoffen op de internationale catwalks, ingetogen kan immers altijd nog. De YEMA is niet anders dan een bijzondere handtas maar draagt wel je kostbaarste bezit, je kind. Sierlijke lijnen, opvallende prints, mooie leatherlook stoffen en gedurfd design zijn maar een paar van de kenmerken die deze draagzak jouw fashion statement maken.

De YEMA is ontworpen om je kind prettig te kunnen dragen. Zowel ouder als kind ervaren optimaal comfort. De binnenkant van de YEMA is uitgevoerd in 100% katoen en geeft de rug van je kind precies de juiste ondersteuning. Het steunvlak is in de breedte verstelbaar. De draagzak groeit met je kind mee en zorgt voor de beste ergonomische houding, de spread-squat positie. Deze houding draagt bij aan de ontwikkeling van een gezond heupgewricht.

Naarmate je kind groeit en zich ontwikkelt, kan de draagzak in drie varianten worden versteld. De kommahouding, waarbij je het kind vóór je draagt, is ideaal voor de eerste paar maanden. Oudere kinderen tot twee jaar kunnen ook op de heup en de rug worden gedragen. Door het dragen wordt de cognitieve ontwikkeling van het kind gestimuleerd en tegelijkertijd geeft het de ouders meer bewegingsvrijheid. Alle banden, gordels en verborgen voorzieningen zijn ontworpen om het kind veilig te laten dragen. 

Het is zoals Gabriele Strehle eens zei: "Een handtas moet bij een vrouw een intens gevoel losmaken, net zoals speelgoed dat bij een kind doet." Met de YEMA van CYBEX begint een nieuw tijdperk voor het dragen van baby's. Hij accentueert wat ouders uniek maakt - het vermogen om jezelf te blijven. 

CYBEX_Press-Release_YEMA_Fashion_2016_NL.docx

DOCX - 859 Kb

Raf Caramin

Media Mania

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CYBEX

CYBEX ontwikkelt veilige, innovatieve en lifestyle georiënteerde producten voor baby’s en kinderen. We willen het onmogelijke mogelijk maken en daarom volgen we het CYBEX D.S.F. innovatie-motto: uniek ontwerp (Design) gecombineerd met de hoogste veiligheidsstandaarden (Safety) en kwaliteit, alsmede intelligente functionaliteit (Functionality). Begin 2014 is het Duitse CYBEX gefuseerd met Goodbaby International Holding Limited. De groep is een van de toonaangevende bedrijven voor ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten, met een hoofdkwartier in China. Voor meer informatie: www.cybex-online.com